Loading...

Elérhetőségeink


Hosting Template

OrszágNET Rendszerház

Az OrszágNET 2016-ban kapta ezt a nevet, korábban Best Hosting Planet néven futottunk az Online világban, majd 2020. december 31.-től Kft-ként indultunk útnak. Profil váltás és a mai követelményeknek megfelelően, új néven vagyunk elérhetőek. Közel 10 éve foglalkozok Szerverek üzemeletetésével, Hálózat kiépítés, karbantartással, Rendszergazdai szolgáltatások nyújtásával, garanciális környezetben.

Profilunkban kiszolgálásra kerül akár HTML weboldalak, vagy akár PHP oldalak fejlesztése, karbantartása, javítása is. Fő profilunk a weblap tervezés terén a WordPress CMS rendszerek fejlesztése, javítása, karbantartása, illetve egyedi oldalak készítése BootStrap3 alapokra tervezve. A HTML oldalak alapjait is egyre inkább próbáljuk valamely BootsTrap rendszerre integrálni, hogy a mai HTML5 nyelvel és a mobil barát oldalak elérhetőek legyenek bárki számára, illetve hogy a Google ellenőrzésen is sikeresen átmenjen.


Gépállományunk, Sarkadon van elhelyezve saját szervertermünkben. Évi 99%-os rendelkezésre állást biztosítunk minden szolgáltatásunkra. Elérhető nállunk akár a hobby rádiósoknak de a komolyabb FM rádiók online streaming szolgáltatásához szükséges technológia is. A rádiók IceCast2 szerverekkel üzemelnek, illetve a legjobban elfogadott, és méltán hasznosnak mondható CentovaCast2-es admin rendszert nyújtjuk ügyfeleinknek.

Aki szeretne saját szervert, azok részére tudunk nyújtani akár dedikált saját szervert (bérszerver szolgáltatás), vagy VPS (Virtuális Privát Szerver) szolgáltatást, kérésre DDoS védett hálózatra kötve is (Layer 4-es szintig).